Nurselin Mutfağı Fırın Ağzı Tarifi

by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 29 Ekim 2015 Perşembe



NURSELİN MUTFAĞI FIRIN AĞZI
Nurselin mutfağı show tv tarif programında yapılacak olan Kayseri ilinde Fırın Ağzı tarifi seyret programdan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her gün birbirinden lezzetli yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi tv programında ilgiyi artırmakta. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz.
Fırın Ağzı Tarifi
Malzemeleri:
12 parça pirzola
50 gram kuyruk yağı
1 baş sarımsak
6 adet domates
7-8 adet yeşil biber
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
Hazırlanışı:
Kuyruk yağı küçük parçalar bölünerek fırın tepsisinin en altına konur. Üzerine etler dizilir. Tereyağı parça parça etlerin üzerine konur. Biberler dikine ortadan ikiye bölünür. Domatesler doğranır. onlar tepsiye dizilir. Sarımsaklar da serpiştirildikten sonra tuzu ve pul biberi de serpilir. Tepsinin ağzı alüminyum folyo ile kapatıldıktan sonra fırında etler yumuşayana kadar pişirilir.

Nurselin Mutfağı Fırın Ağzı Tarifi izle:

Blog, Updated at: 09:51

0 yorum:

Yorum Gönder

Okullar