Nurselin Mutfağı 23 Eylül 2015 Çarşamba Çalı Fasulyesi Kızartması Tarifi ve yapılışını Show Tv ekranlarında. Nurselin Mutfağı tariflerini programın hemen ardından sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. Çalı Fasulyesi Kızartması tarifini evinde yapmak isteyenlere kolaylık olması açısından sitemizden takip edebilirsiniz. Nurselin Mutfağı yemek tarifleriyle Show TV ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Nursel Erginin sunduğu programda ağırlıklı olarak yöresel tarifler ekranlara getiriliyor. Nurselin mutfağı programında hazırlanan tariflerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı beyazlimon.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.
Çalı Fasulyesi Kızartması Tarifi:
Çalı Fasulyesi Kızartması Malzemeleri:
1 kilo çalı fasulye
2 su bardağı mısır unu
3 yumurta
Tuz
KIZARTMAK İÇİN:
Sıvıyağ
Çalı Fasulyesi Kızartması Hazırlanışı:
Fasulyeler ayıklanıp haşlanır. Yumurtalar kırılıp hafif çırpılır. Haşlanan fasulyeler önve yumurtaya ardından da mısır ununa bulanıp kızgın yağda kızartılır.
Nurselin Mutfağı Çalı Fasulyesi Kızartması tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder