Nurselin Mutfağı Kabune Pilavı Tarifi Show TV ekranlarında
Kabune Pilavı Tarifi Malzemeler:
1 kilo parça dana eti
3 su bardağı pirinç
2 su bardağı nohut
3 adet kuru soğan
2 adet havuç
3 su bardağı et suyu1 çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Kabune Pilavı Tarifi Hazırlanışı:
Dana eti düdüklü tencereye alınır. Üzerine tuz ve 1 litre kadar suyu konur ve pişirilir. Pirinç yaklaşık 1 yemek kaşığı tuz dökülerek ıslanır ve 15-20 dakika bekletilir. Pişen et didiklenir ve pilav tenceresinin ortasına yerleştirilir. Soğan piyazlık doğranır, üzerine karabiber ekilir ve tencereye konur. Halka halka doğranan havuçlar, nohutlar ve en son da yıkanıp süzülen pirinçler tencereye ilave edilir. Et suyu dökülür. Tereyağ ve sıvı yağ eritilir, pirinçlerin üzerine gezdirilir. Tuzu da konulduktan sonra ocağa alınır ve kısık ateşte demlenmeye bırakılır.Afiyet olsun.
6 Kasım 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 6 Kasım 2015 nurselin mutfağı Kabune Pilavı Tarifi nasıl yapılır, 6 Kasım nurselin mutfağı Kabune Pilavı Tarifi tarifi, Kabune Pilavı Tarifi malzemeleri, Kabune Pilavı Tarifi nasıl pişirilir, Kabune Pilavı Tarifi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kabune Pilavı Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 6 Kasım cuma yemekleri
Home» Kabune Pilavı Tarifi» Nurselin mutfağı» pilav tarifleri» Nurselin Mutfağı Kabune Pilavı Tarifi
Nurselin Mutfağı Kabune Pilavı Tarifi
by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 6 Kasım 2015 Cuma
Blog, Updated at: 11:03
0 yorum:
Yorum Gönder