Nurselin Mutfağı Kabune Pilavı Tarifi

by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 6 Kasım 2015 Cuma

Nurselin Mutfağı Kabune Pilavı Tarifi Show TV ekranlarında

Kabune Pilavı Tarifi Malzemeler:
1 kilo parça dana eti
3 su bardağı pirinç
2 su bardağı nohut
3 adet kuru soğan
2 adet havuç
3 su bardağı et suyu
1 çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı tereyağ
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz

Kabune Pilavı Tarifi Hazırlanışı:
Dana eti düdüklü tencereye alınır. Üzerine tuz ve 1 litre kadar suyu konur ve pişirilir. Pirinç yaklaşık 1 yemek kaşığı tuz dökülerek ıslanır ve 15-20 dakika bekletilir. Pişen et didiklenir ve pilav tenceresinin ortasına yerleştirilir. Soğan piyazlık doğranır, üzerine karabiber ekilir ve tencereye konur. Halka halka doğranan havuçlar, nohutlar ve en son da yıkanıp süzülen pirinçler tencereye ilave edilir. Et suyu dökülür. Tereyağ ve sıvı yağ eritilir, pirinçlerin üzerine gezdirilir. Tuzu da konulduktan sonra ocağa alınır ve kısık ateşte demlenmeye bırakılır.Afiyet olsun.

6 Kasım 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 6 Kasım 2015 nurselin mutfağı Kabune Pilavı Tarifi nasıl yapılır, 6 Kasım nurselin mutfağı  Kabune Pilavı Tarifi tarifi, Kabune Pilavı Tarifi  malzemeleri,  Kabune Pilavı Tarifi nasıl pişirilir,  Kabune Pilavı Tarifi  nasıl yapılır, nurselin mutfağı  Kabune Pilavı Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 6 Kasım cuma yemekleri


Blog, Updated at: 11:03

0 yorum:

Yorum Gönder

Okullar