Nurselin Mutfağı 8 Eylül 2015 salı Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Tarifi ve yapılışını Show Tv ekranlarında. Nurselin Mutfağı tariflerini programın hemen ardından sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. Cevzli Tulum Peynirli Poğaça tarifini evinde yapmak isteyenlere kolaylık olması açısından sitemizden takip edebilirsiniz.
Nurselin Mutfağı yemek tarifleriyle Show TV ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Nursel Erginin sunduğu programda ağırlıklı olarak yöresel tarifler ekranlara getiriliyor. Nurselin mutfağı programında hazırlanan tariflerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı beyazlimon.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.
Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Tarifi:
Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Malzemeleri:
2,5 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı yoğurt
1 adet yumurtanın beyazı
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 paket kabartma tozu
1 tutam dereotu
1 çay bardağı sıvıyağ
Aldığı kadar un
İÇİ İÇİN:
150 gram tulum peyniri
Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Hazırlanışı:
Tereyağ, yoğurt, yumurta beyazı, ceviz, şeker, tuz, sirke, kabartma tozu, dereotu, sıvıyağ derin bir kaba alınır ve üzerine un ilave edilerek yoğurulur. Elde edilen kulak memesindeki hamurdan cevizden biraz daha büyük bezeler yapılır ve her bezenin içerisine tulum peyniri koyularak yuvarlanır. Yağlı kağıt serilen fırın tepsisine dizilen poğaçaların üzerine yumurta sarısı sürülür ve önceden ısıtılmış 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
Nurselin Mutfağı Cevzli Tulum Peynirli Poğaça tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Home» 8 Eylül 2015» Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Tarifi» Nurselin mutfağı» Nurselin Mutfağı Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Tarifi
Nurselin Mutfağı Cevzli Tulum Peynirli Poğaça Tarifi
by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 8 Eylül 2015 Salı
Blog, Updated at: 03:04
0 yorum:
Yorum Gönder