Nurselin Mutfağı Borani Tarifi İzle

by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 11 Eylül 2015 Cuma

Nurselin Mutfağı 11 Eylül 2015 cuma Borani Tarifi ve yapılışını Show Tv ekranlarında. Nurselin Mutfağı tariflerini programın hemen ardından sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. Borani tarifini evinde yapmak isteyenlere kolaylık olması açısından sitemizden takip edebilirsiniz. Nurselin Mutfağı yemek tarifleriyle Show TV ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Nursel Erginin sunduğu programda ağırlıklı olarak yöresel tarifler ekranlara getiriliyor. Nurselin mutfağı programında hazırlanan tariflerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı beyazlimon.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.
Nurselin Mutfağı Borani Tarifi:
Nurselin Mutfağı Borani Malzemeleri:
Yarım kilo incik eti
İlik
1,5 su bardağı nohut
2 kilo beyaz kabak
4 yemek kaşığı tuzlu yoğurt
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber
Nurselin Mutfağı Borani Hazırlanışı:
Bir gece önceden ıslanan nohut haşlanır. Et en az 1 saat suda bekletilir ve tuz eklenip düdüklü tencereye konulurak o da haşlanır. Pişen etlerin kemikleri çıkartılır. Beyaz kabakların kabukları soyularak küp küp doğranarak etlerin içine atılır. Tuzlu yoğurt azar azar katılarak çorbaya karıştırılır. Eğer tuzlu yoğurt yoksa, süzme yoğurt tuzlanarak da kullanılabilir. Nohutlar, nane ve karabiber de eklenerek, çorba 15 dakika kadar kaynatılır.
Nurselin Mutfağı Borani tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Nurselin Mutfağı Borani Tarifi İzle

Blog, Updated at: 03:08

0 yorum:

Yorum Gönder

Okullar