Nurselin Mutfağı Mantar Çorbası Tarifi

by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 7 Temmuz 2015 Salı


Nurselin mutfağı show tv tarif programında yapılacak olan Bursa ilinde Mantar Çorbası tarifi seyret programdan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her gün birbirinden lezzetli yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi tv programında ilgiyi artırmakta. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz.
Mantar Çorbası Tarifi
mantar-corbasi-tarifi-izle-nurselin-mutfagiMalzemeleri:
1 kilo mantar.
2 yemek kaşığı tereyağı
5 kaşık un.
3 su bardağı süt.
1 tutam dereotu.
Tuz.
Su.
Tencerenin dibine tereyağı konur. Eriyince un eklenir ve kavrulur. Unun rengi kahverengiyw dönünce karıştırılırken çok küçük doğranan mantarları bırakılır. Soğuk suyu verilir ve süt eklenir. Bu aşamada kaynayana kadar hep karıştırılması önemllidir. Tuz atılır. Bir iki taşım kaynayınca ocaktan alınır. Üzerine serpilen bir tutam dereotu ile servis edilir.

Blog, Updated at: 11:30

0 yorum:

Yorum Gönder

Okullar