Nurselin Mutfağı Kuru Biberli Yavru Aşı Tarifi İzle

by Oktay Usta Yemek Tarifleri on 16 Temmuz 2015 Perşembe

Nurselin mutfağı show tv tarif programında yapılacak olan Aydın ilinde Kuru Biberli Yavru Aşı tarifi seyret programdan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında her gün birbirinden lezzetli yemek tariflerine yer veriliyor. Özellikle farklı ilerden tariflere ağırlık verilmesi tv programında ilgiyi artırmakta. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında yemek tarifleri programında izleyebilirsiniz.
kuru-biberli-yavru-asi-tarifi-nurselin-mutfagiKuru Biberli Yavru Aşı Tarifi

Malzemeleri:
1 bütün köy tavuğu.
250 g acı kuru biber.
4 adet kuru soğan.
1 yemek kaşığı domates salçası.
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
Toz biber.
Tuz.
Dibine zeytinyağı gezdirilip kızdırılan tencereye ağza gelecek şekilde iri doğranan soğanlar konur. Kavrulunca sapları alınan kuru biberler eklenir. Salçası bırakılır. Toz biber atılır. Üzerine çıkmayacak kadar sıcak su verilir. Suyunu çekince kemikleri ile beraber parçalanan tavuk eklenir. Biraz kavrulunca tekrar sıcak su verilir ve pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra ocaktan alınıp ruz atılır. Karıştırılıp sunuma alınır.

Nurselin Mutfağı Kuru Biberli Yavru Aşı Tarifi İzle

Blog, Updated at: 07:58

0 yorum:

Yorum Gönder

Okullar